20210613_112321_werkplaats__sliderdt

WERKPLAATS

In onze ruime werkplaats kunnen wij het complete onderhoud en APK-keuring aan uw auto-en lichte bedrijfswagen verrrichten. Tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt van uw auto kunt u beschikken over een leenauto (maximaal 50 km per dag, daarboven een toeslag per gereden km).

Onderhoud
Wij kunnen diverse soorten onderhoud aan uw auto uitvoeren, te weten:

  • grote onderhoudsbeurt
  • kleine onderhoudsbeurt
  • jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • winterinspectie
  • vakantiecontrole

Uiteraard kan het onderhoud in combinatie met een A.P.K. keuring worden gedaan.

Reparatie
In onze moderne werkplaats kunnen wij alle reparaties aan elk merk auto uitvoeren. Ook voor electrische storingen hebben wij de kennis in huis en beschikken over de juiste diagnose-apparatuur om uw auto weer in topconditie te brengen.

Uw auto wordt door ons eerstvolledig gecontroleerd op eventuele mankementen. Vervolgens krijgt u een opgave van wat er aan u auto gerepareerd moet worden, inclusief een prijsopgave van de reparatiewerkzaamheden. Een sterk punt van ons bedrijf is, dat wij flexibel zijn in het inpassen van eventuele extra reparaties bij een onderhoudsbeurt of APK-keuring. Zonder dat u hiervoor een nieuwe afspraak hoeft te maken!

Airco-Service
Een airco in de auto is comfortabel. In de zomer blijft het lekker koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen. Maar ook een airco heeft iedere 2 jaar onderhoud nodig. Hiervoor bent u bij Autobedrijf Maashorst aan het juiste adres. Het onderhoud betreft het leeghalen van het systeem, een test op eventuele overmatige lekkage d.m.v. afpersen, vacumeren (lucht en vocht uit het aircosysteem verwijderen), een visuele controle en het opnieuw vullen met de juiste hoeveelheid koelmiddel en olie. Tot slot testen wij de airco op een goede werking.  

APK-keuring
Voor de verkeersveiligheid en het milieu is het belangrijk dat uw auto in een goede staat verkeerd. Daarom is indertijd de APK-keuring ingevoerd. Bij deze jaarlijkse keuring wordt onderzocht of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet.

De APK-keuring is in Europa wettelijk verplicht voor auto's van 3 jaar en ouder. U kunt uw auto alleen door RDW erkende bedrijven laten keuren. Om de kwaliteit te waarborgen houdt de RDW met steekproeven toezicht op de uitvoering van de keuring.

Vakgarage Maashorst is RDW erkend en beschikt over alle apparatuur om APK-keuringen te kunnen verrichten.

Ruit-Service
Ook voor het vervangen van uw voorruit of het repareren van sterren kunt u bij ons terrecht. De financiƫle afhandeling kan door ons rechtstreeks met de verzekering worden geregeld. Ook met betrekking tot het eigen risico hebben wij in de meeste gevallen een speciale regeling.