schadeherstel1

SCHADEHERSTEL

Van parkeerfoutje tot hagelschade, van kras tot crash…. Autoschade. 

Het kan de beste chauffeur overkomen. Als het u gebeurt, is uw auto in goede handen bij Vakgarage Maashorst.

Autoschade komt altijd ongelegen. Dit is voor zowel particulieren als voor de zakelijke rijder. U krijgt ineens te maken met allerlei zaken die vlot geregeld moeten worden. Wij helpen u graag! Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij ook de financiële afhandeling voor u regelen. 

Vakgarage Maashorst is een universeel schadeherstelbedrijf. Wij staan garant voor een kwalitatieve reparatie aan uw auto. In ons ruime bedrijfspand hebben wij alle expertise in huis  voor het vakkundig herstel van alle merken personen- en lichte bedrijfswagens.

schadeherstel3

Schadeherstelproces
De schade aan uw auto stellen wij samen met een expert van de verzekeringsmaatschappij vast. Door middel van een audatex-calculatie in de computer wordt het schadebedrag berekend. Daarna worden de beschadigde delen gedemonteerd. Ook de aanliggende delen ten behoeve van de reparatie worden gedemonteerd.

In de plaatwerkerij wordt het plaatwerk uitgedeukt of vervangen. Met behulp van onze richtbank en geavanceerd meetsysteem worden, indien nodig, de chassismaten terug gebracht tot fabrieksspecificatie. Ook beschikken wij over moderne las- en puntlasapparatuur.Na het spuiten wordt uw auto weer gemonteerd, gewassen en schoongemaakt. Het uitlijnen of afvullen van de airco wordt, indien nodig, als vanzelfsprekend ook door ons gedaan.

Wanneer uw auto dit hele reparatieproces heeft doorlopen staat hij er weer als nieuw bij!

schadeherstel4

Autoschade, wat nu?
Kom met uw auto naar ons bedrijf of laat deze naar ons transporteren door een bergingsbedrijf. Neem uw groene kaart en uw autopapieren mee. Wij gaan de schade melden bij uw verzekeringsmaatschappij. Indien nodig vullen we samen met u het schadeformulier in. Daarna wordt een afspraak gemaakt voor expertise en reparatie. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto.

Vakgarage Maashorst ontzorgt.

Wij werken voor een groot aantal opdrachtgevers, zodat wij u ten alle tijden van dienst kunnen zijn. Het adres op uw groene kaart is slechts een advies. Wij hebben goede contacten met de regionale tussenpersonen. Hierdoor kunt u snel weer op weg en gaan wij snel aan de slag en hoeft u zelf niets te regelen