Kleine beurt in Horst Meterik

Bij Vakgarage Maashorst wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Maashorst niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Maashorst voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Horst Meterik altijd langs Vakgarage Maashorst om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Horst Meterik? Kom dan langs Sint Jansstraat 32 in Horst Meterik (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgaragemaashorst.nl of bel naar 077-3983700.

Contactgegevens

Vakgarage Maashorst
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst Meterik

tel.: 077-3983700
mail: info@vakgaragemaashorst.nl