Ruitreparatie

Een ster in uw voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. De autoruit draagt niet meer bij aan de stevigheid van de carrosserie. Tijdig repareren is daarom erg belangrijk.

Dankzij de modernste apparatuur en middelen, zoals de speciaal ontwikkelde reparatiehars, is ruitreparatie steeds vaker mogelijk.

 

In de meeste gevallen bent u verzekerd voor ruitschade. Neem uw groene kaart mee en u hoeft verder niets te doen; wij verzorgen de financiële afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Wij helpen u graag!

 

Ruitvervanging

 

Pas als het niet anders kan vervangen we de ruit. Bijvoorbeeld wanneer de schade te groot is of als de schade zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt.

 

In de meeste gevallen bent u verzekerd voor ruitvervanging. Neem uw groene kaart mee en u hoeft verder niets te doen; wij verzorgen de financiële afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Wij helpen u graag!

 

 

 

 

Op zoek naar een occasion!Bandenopslag bij Vakgarage MaashorstSchadeherstel
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.